ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΨΑΡΙΟΥ

Πολλούς αιώνες πριν την εφεύρεση των ψυκτικών θαλάμων, που από τη θάλασσα φέρνουν το ψαράκι ολόφρεσκο στην κουζίνα σας, οι προγονοί μας είχαν επινοήσει τρόπους συντήρησης, όπως το λιάσιμο και το πάστωμα. Και οι δύο διαδικασίες απαιτούν το ψάρι σχισμένο στη μέση, φιλεταρισμένο, στηρίζονται δε στην αφυδάτωση του κρέατος του, είτε από την έκθεση στον ήλιο είτε από το πολύ αλάτι. Η διαδικασία του παστώματος απαιτεί το ψάρι να καθαριστεί αμέσως, να αφαιρεθούν τα εντόσθια και το κεφάλι και να τριφτεί με μπόλικο αλάτι, το οποίο απορροφά τα υγρά του. Η ουρά μένει, για να μπορεί να πιάνει από αυτήν τον μεζέ του ο πελάτης. Μετά από λίγες ημέρες το αλάτι αντικαθίσταται με φρέσκο, πιο στεγνό, και τα ψαράκια στοιβάζονται αεροστεγώς μέσα στο αλάτι για να συντηρηθούν. Συνεργαζόμαστε με μια από τις παλαιότερες εταιρείες στο είδος της και παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως αλίπαστα, φιλέτα ψαριού, καπνιστά ψάρια κλπ με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας. Αλίπαστα Φιλέτα Καπνιστά Φιλέτα Ψητά Φιλέτα Διαφανείς Συσκευασία 1,2kg Διαφανείς Συσκευασία 250gr

Ελληνικά